back to top
More

    2021 Olympia 7-10 Ekim Tarihleri ​​Arasında Orlando, Florida’da Düzenlenecek

    2021 Olympia Weekend, 7-10 Ekim tarihleri arasında Orlando, Florida’da bulunan Orange County Convention Center’da tekrardan karşımızda olacak. Las Vegas, Nevada’da düzenlenen etklinlik, geçen sene son anda Orlando, Florida’ya taşınmak zorunda kaldı. Bunun nedeni ise Las Vegas’taki kısıtlamaların ve vakaların artmasıydı.

    2021 Olympia 7-10 Ekim Tarihleri ​​Arasında Orlando, Florida’da Düzenlenecek

    Covid-19 birçok şeyi yapışımızı değiştir. Bu durumda Sunshine State, Joe Weider’ın Fitness ve Performance Weekend’ın yeni evi olabilir.


    Muhtemelen bildiğiniz gibi, Olympia geçen yıl Wings of Strength’in sahibi Jake Wood’a satıldı ve büyük etkinliği hayranlara geri getireceğine dair söz verdi. Wood, yakın tarihli bir basın açıklamasında şunları söyledi.

    Yakın zamanda unutmayacağımız bir Olympia’yı ve tüm sektörün bir araya gelmesini izlemek hepimiz için gurur verici bir andı. Ancak bu sadece bir başlangıçtı. Ekibimiz bu Ekim ayında çıtayı daha da yükseltmek için şimdiden çalışıyor. Planladığımız şeyi kaçırmak istemeyeceksiniz.

    Olympia başkanı Dan Solomon, salgının işleri gerçekten zorlaştırdığı ve başarılı bir 2020 Olympia’nın ardından, 2021 için oldukça heyecanlı ve perde arkasında son derece sıkı çalışıyor.

    Ekibimiz bu yılki etkinlik için seçenekleri değerlendirmekle meşguldü ve Orlando’nun ev sahibi olarak seçildiğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Geçen yıl tüm şehir taraftarlarımızı ve sporcularımızı kollarını açarak karşıladı ve şimdi bu yıl işleri yepyeni bir seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Dünyanın en iyi sporcuları Olympia sahnesine ulaşmayı hayal ediyor. Olympia ekibinin 2020 yılında neler başardığını gördükten sonra, bu Ekim ayında Orlando’da hepinizi görmeyi dört gözle bekliyorum.

    Ayrıca etkinlik tarihinde ilk kez 11 IFBB Pro lig kategorisini ve Wellness bölümünü içerecek. Amatör Olympia da geri dönecek ve bu da NPC sporcuları için bir Pro elemesidir. Basın açıklamasına göre, VIP biletler Mart ayı başında satın alınabilecek ve normal biletler Nisan ayında satışa çıkacak. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için mrolympia.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    En son haberler ve güncellemeler için Instagram, Twitter, YouTube, Telegram Haber ve Telegram Sohbet hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

    Antrenman Programları 

    antrenmanprogramii