0
More

    Bradley Martyn Ev Antrenmanını Paylaştı

    Bradley Martyn Ev Antrenmanını Paylaştı. Koronavirüs nedeni ile spor salonları kapalı ve çoğumuz evimizde spor yapmak zorunda kalıyoruz. Spor salonları tekrardan açılana kadar evde yapabileceğimiz binlerce antrenman programı bulunuyor.

    Şimdi bu antrenman programlarının arasına bir yenisi Bradley Martyn tarafından eklendi. Bradley, YouTube hesabından bir video paylaştı ve harika bir antrenman yapmak için binlerce alete ihtiyacınız yok dedi.

    Bu antrenman programında push-up, pull-up, dips ve row egzersizleri bulunuyor. Bradley, bazen antrenmanları daha zor hale getirmek için yaratıcı olmanız gerektiğini ve hareketleri alternatifleri ile değiştirmeniz gerektiğini söylüyor. Ayrıca, ekipmanınız yoksa 20 kiloluk pirinç veya 2 tane 10 kiloluk torba kullanabileceğinizi söylüyor.

    Bradley Martyn videoyu bitirmeden önce, izleyicileri mevcut koşullara rağmen devam etmeye ve ellerinden geleni yapmaya teşvik ediyor. Spor salonları kapalıyken çok sayıda harika antrenman seçeneği vardır, bu nedenle kimsenin antrenman yapmamak için bir mazereti olamaz. Her egzersiz için maksimum ağırlıkları kaldıramayabilirsiniz, ancak farklı teknikler kullanarak mümkün olan en iyi sonuçları alabilirsiniz.

    Bradley Martyn Ev Antrenmanını Paylaştı

    En son haberler ve güncellemeler için Instagram, Twitter, YouTube, Telegram Haber ve Telegram Sohbet hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

    Antrenman Programları 

    antrenmanprogramii

    Daha Fazla